Üdvözöljük!

   A PlethysmoView egy INGYENES, szabadon letölthető alkalmazás, mely az EDAQ 530 rendszerű, nyílt forrású mérőkártya vérbőség mérő funkciójára épül. A beépített real-time csúcskereső motor segítségével alkalmas ennek a vérnyomással arányos jelnek és az EKG legjellemzőbb paramétereinek (csúcsok követési távolsága, azok átlaga és standard deviációja, pNNM) közvetlen megfigyelésére, mérésére, mentésére.
   A mérőkártya alkatrész szükséglete, nyákrajza, SCH-PCB fájljai és a mikrovezérlő programja ingyenesen letölthető, így az könnyen, alacsony költség mellett, bárki számára megépíthető.
   E szoftverrel a kártya olyan kisméretű, hordozható real-time kardiológiai mérőrendszert alkot, mely felhasználható mind oktatásban, mind kutatásban egyaránt.
   Készült a Zaj és Nemlinearitás Kutatócsoport (Szegedi Tudományegyetem TTIK) és az Automatizálás Kutatócsoport< (Kecskeméti Főiskola GAMF, Informatika Tanszék) együttműködésével.

FONTOS

A szoftver garantáltan vírusmentes. Az esetleges visszaéléseket kerülendő tájékoztatjuk, hogy a szoftver és a hardver letöltését, megé- pítését saját felelősségre teszi, ezek ill. a módosított verziók által oko- zott károkért semmilyen módon nem vagyunk felelősségre vonhatóak.